torsdag 24. mars 2011

Hastverks-pølsegrateng

500g semper makaroni
700g pølse i bita
2 glass Dolmio AL forno
revet ost


Kok makaronien og ha den over i ei ildfast form.
Ha over pølsebita.
Hell sausen over og strø over med revet ost.

gratiner i ovnen på 200' i ca 20 minutta.

serveres med varme glutenfrie Ciabatta.

tirsdag 22. mars 2011

FOCCACIA


6.5dl(325g) TORO Glutenfri lys melblanding
6g tørrgjær
1 ts sukker
3 dl lunkent vann
2ss olivenolje

PÅ DEIGEN:
0,5 dl olivenolje
4ts grovt salt
rosmarin

Bland alt det tørre og tilsett væsken.
Bland godt i mikser.
La deigen heve under plast i ca 30minutter. Ha deigen i smurt langpanne (20x30) og la den heve i 30 minutter. Lag deretter "fingerhull" i deigen, hell over olivenolje, strø på havsalt og rosmarin.
stekes midt i ovnen på 220'C i 20-30 minutter.

lørdag 19. mars 2011

hjemmelaget pizza (langpanne)


5 1/2dl Toro lyst glutenfritt hvetemel
2 dl lunket vann
1/2 ts salt
1/2 pk tørrgjær.

bland det tørre og det våte. la deigen heve 25-30 minutter.
Trill ut deigen og la den etterheve 10 minutter.
Ha på fyllet (toro pizzafyll med løk og tomat er glutenfritt)strø ost over. steik på 225 grader, midt i ovnen i ca 15 minutter