- 100 g smeltet meierismør , avkjølt
- 3 dl sukker
- 2 dl TineMelk Hel
- 1 ts hornsalt
- 1 l Toro glutenfri kakemix
Blande det tørre og ha i melk og smeltet smør.
-Jeg måtte ha i litt mer melk enn i oppskriften.
La deigen stå kaldt i 2-3 timer.
Kjevle ut deigen i glutenfritt mel og stikk ut figurer. Deigen var overraskende lett å jobbe med.
Stekes midt i ovnen på 170 grader i 7 minutter. avkjøles på rist
Hei!
SvarSlettJeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.
Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig.
Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!
Varme hilsen,
Elin
Alleoppskrifter
http://www.alleoppskrifter.no/