torsdag 9. september 2010

Polarbrød



5.dl kefir
1/2 ss fiberhusk
1 pk fersk gjær
2 ts sukker
1 ts salt
4 ss olje
1 egg
500 gr Semper Glutenfir Mix m/ fiber
100 gr Jyttemel


Løs opp gjær i melken og tilsett fiberhusk og sukker. La det svelle i 5-10 min. tilsett resten og rør godt.
Del deigen i 10-12 emner og kjevle ut med Jyttemel. Heves i ca. 30 min. prikkes og pensles med olje. Stekes i 10 min. på ca 225. gr.

2 kommentarer:

  1. Hvor får jeg tak i jyttemel?? hehe

    hilsen linn hege

    Kjempe fin blogg foresten. passer meg yppelig:P:P
    Tusen takk=)

    SvarSlett
  2. aaah, har ikke vært hær og sett på ei stund :)
    jyttemel får du kjøpt i de fleste butikker som selger glutenfritt mel.

    SvarSlett