torsdag 9. september 2010
Polarbrød
5.dl kefir
1/2 ss fiberhusk
1 pk fersk gjær
2 ts sukker
1 ts salt
4 ss olje
1 egg
500 gr Semper Glutenfir Mix m/ fiber
100 gr Jyttemel
Løs opp gjær i melken og tilsett fiberhusk og sukker. La det svelle i 5-10 min. tilsett resten og rør godt.
Del deigen i 10-12 emner og kjevle ut med Jyttemel. Heves i ca. 30 min. prikkes og pensles med olje. Stekes i 10 min. på ca 225. gr.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hvor får jeg tak i jyttemel?? hehe
SvarSletthilsen linn hege
Kjempe fin blogg foresten. passer meg yppelig:P:P
Tusen takk=)
aaah, har ikke vært hær og sett på ei stund :)
SvarSlettjyttemel får du kjøpt i de fleste butikker som selger glutenfritt mel.