lørdag 17. desember 2011

Glutenfrie sjokolade cookies

Porsjoner:
Ingredienser 200 g romtemperert smør
250 g brunt sukker
250 g sukker
4 stk egg
2 ts vaniljesukker
300 g finmalt glutenfri havregryn
4 ss lys glutenfri kakemix
3 ts natron
800 g hakket sjokolade , gjerne blandet mørk og lys
250 g grovhakkede hasselnøtter

Slik gjør du
1. Rør smør og sukker hvitt, og bland inn eggene ett for ett. Bland inn de tørre ingrediensene.

2. Bruk en isskje eller en stor spiseskje til å forme jevnstore boller. Sett bollene med god avstand på bakepapir. Kjeksene vil flyte ut under steking.

3. Stek ved 180 ˚C i 10-12 minutter. Avkjøl noen minutter på brettet og flytte dem over på rist.

Oppbevar kjeksene mørkt og tørt.

Tips:
Gi dem gjerne bort som spiselige julegaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar